Posters (Printing)

Refugehof 118, Bus 0104
3000
Leuven
BelgiŽ

Tel : +32(0)16/25 18 83
Mob : +32(0)486/43 55 28
danny@brison.be
Skype : dannybrison

 HOME Activiteiten, Historiek Nuttige Links Posters, Drukwerk Privacy op

Posters worden geprint op fotopapier, vinyl, sticker, duratrans (backlite voor lichtbakken), doek, metaalfolie, canvas, banner, kalk, op watervaste basis, op economy papier, met dye-based en uv-inkten. Ze kunnen eventueel gelamineerd en opgekleefd worden.

Alle courante formaten kunnen ingelezen worden. (png, indd, pdf, qxd, tif, jpg, eps, e.a.).Bestanden kunnen geprint worden uit : Quark-Xpress, InDesign, Photoshop, illustrator, CorelDraw, irfanview en sommige andere grafische programma's. Informeer eerst alvorens u het bestand aanmaakt en verzendt. Programma's zoals Word, Excel, Publisher zijn niet bruikbaar voor grafische doeleinden. Liefst niets comprimeren. Illustrator files dienen in een opmaak van Quark gezet te worden met preview.

Een resolutie van 144 dpi op het eind-formaat is voldoende. Als voorbeeld het volgende : een foto op formaat van 20 x 30 cm op 320 dpi is gelijk aan een foto van 40 x 60 op 160 dpi als u alle parameters gekoppeld laat. Hetgeen niet mag gedaan worden is de resolutie (dpi) veranderen zonder de afmetingen van het beeld mee te veranderen. Dat is interpoleren en de kwaliteit gaat dan altijd achteruit.
 

www.pbase.com/dannybrison

Digitaal drukwerk - Miniposters

Formaten zijn : A5, A4, A3 aflopend en miniposter 320 x 480.
Deze formaten kunnen recto/verso bedrukt worden.

Digitaal drukwerk en miniposters 320 x 480 zijn waterbestendig en geschikt voor buitengebruik.

Alle gebruikelijke drukwerk kan via digitaal drukwerk gerealiseerd worden, zoals : stickers, cd's, adreskaartjes, flyers, handleidingen, nieuwsbrieven, cd-doosjes, uitnodigingen, en nog vele andere.

De voordelen van digitaal drukwerk zijn onder andere dat de leveringstermijn zeer kort is en er op kleine oplagen kan gedrukt worden voor een aantrekkelijk budget.


 

 HOME Activiteiten, Historiek Nuttige Links Posters, Drukwerk Privacy op